"Medische meubilair, garderobe & 

postkastsystemen."

Bel ons voor vrilblijvende offerte

03 877 91 62

Oostwoud België: Schoolmeubilair, Vakkenkasten, Schoolkasten, Schoollockers

Vakkenkasten, lockers, garderobe kasten, kleding kasten, linnen kasten, uitgifte kasten, wasverzamelkasten, legkasten, sleutel kasten, vestiaire kasten, brandweer kasten, vakken kasten, interne postvakkenkasten, golfkasten, zitbanken, garderobe rekken, kapstokken, waardeberging, schoolkasten, leerlingenkluisjes

Voor scholen, ziekenhuizen, rustoorden, industrie & sportcentra

Oostwoud België NV

Schoolmeubelen

Al in de jaren vijftig van de vorige eeuw is Oostwoud begonnen met de productie van zijn “broodkastjes”, hetgeen in de loop van de decennia is uitgegroeid tot een uitgebreide artikelreeks lockers, zitbanken, interne postvakkenkasten en garderoberekken voor scholen. In veel scholen worden steeds meer eisen gesteld aan het opbergen van eigendommen en goederen. De behoefte aan veiligheid, overzicht, preventie en privacy zorgt ervoor dat de vraag naar professionele kastsystemen en inrichtingselementen groeiende is. Onder de merknaam Novogard biedt Oostwoud een totaaloplossing voor de inrichting van garderobes en interieur. Dit concept Oostwoud is gebaseerd op een modulaire aanpak, met een breed scala aan mogelijkheden, accessoires en uitvoeringen.

De laatste jaren zijn de ontwikkelingen van de sloten een grote toegevoegde waarde geworden. Met behulp van elektromechanische sloten, de ontwikkelde beheerssoftware en de uitgebreide reeks kastmodellen, is een totaalsysteem ontwikkeld, waardoor er voor elke gebruiker meer toepassingsmogelijkheden voor de kasten zijn ontstaan binnen een betaalbare omgeving.

Oostwoud België

Lockers, vestiairekasten, linnenkasten,... voor al uw ruimtes hebben wij een passende oplossing.

Contacteer ons

 Antwerpsesteenweg 124
2630 Aartselaar

 03 877 91 62

 03 877 91 60