"Medische meubilair, garderobe & 

postkastsystemen."

Bel ons voor vrilblijvende offerte

03 877 91 62

Oostwoud België: Inrichting Kleedkamers & Lockers

Onze firma zorgt voor de ontwikkeling, productie en levering van garderobe- en interieurproducten voor verschillende werkgebieden binnen de zorg-, industrie-, sport&recreatie- en scholensector met daarin centraal: kwaliteit, flexibiliteit, vormgeving en service.

In veel organisaties worden steeds meer eisen gesteld aan het opbergen van kleding, eigendommen en goederen vandaar de nood aan een doordachte aanpak.

Onze behoefte aan veiligheid, overzicht, preventie en privacy zorgt voor een groeiende vraag naar professionele kastsystemen en inrichtingselementen.

Lockers door Oostwoud International

Inrichting kleedkamers

We baseren ons op een modulaire aanpak; met een breed scala aan mogelijkheden, accessoires en uitvoeringen biedt Oostwoud de mogelijkheid om functionaliteit en afwerking te vertalen naar de gewenste oplossing. In ons assortiment vind u o.a. vakkenkasten, leerlingenkluisjes, vestiairekasten, kledingkasten, linnenkasten uitgifte-en wasverzamelkasten, golfkasten, zitbanken, garderoberekken en waardeberging.

Enkele specialisatie- en aandachtsgebieden mogen we ook niet uit vergeten, zoals brandweerkasten, interne postvakkasten voor transportbedrijven, kastinrichtingen voor sportopleidingen, ...

Komt u de krappe m2's, bouwkundige hindernissen,... bekend voor? Zoekt u oplossingen in modulebouw en klantspecifieke aanpassingen? Gaat het om stallingsmogelijkheden voor caddies of opbergruimte voor kleding en aanverwante artikelen? Denkt u aan kledingbeheer: inname en uitgifte van beroepskleding, het veilig opbergen van persoonlijke eigendommen?

Oostwoud denkt voor u mee over een oplossing op maat! Zie voor meer informatie ook onze rubrieken schoolmeubelen en ziekenhuismeubelen.

Oostwoud België

Lockers, vestiairekasten, linnenkasten,... voor al uw ruimtes hebben wij een passende oplossing.

Contacteer ons

 Antwerpsesteenweg 124
2630 Aartselaar

 03 877 91 62

 03 877 91 60